Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

Συνέλευση εξ αναβολής τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις οκτώ στην αίθουσα Λόγου-Τέχνης.
Λόγω μη απαρτίας στη χθεσινή συνέλευση σας καλούμε τη Δευτέρα στις οκτώ (20:00)
στην αίθουσα Λόγου-Τέχνης για να πραγματοποιήσουμε την έξ αναβολής γενική συνέλευση του Συλλόγου.
Εκ του ΦΣΠΚΙ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΑΠΛΩΣ ΕΝΟΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Φ.Σ.Π.Κ.Ι ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Φ.Σ.Π.Κ.Ι ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ Π.Κ.Σ-Κ.Ν.Ε-Ε.Α.Α.Κ κτλ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΕΣΤΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΑΣΩΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ . ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΚΡΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Η ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ως τελείως ΑΠΛΟΣ ένοικος χωρίς καμία εξουσιοδότηση σε κανένα Δ.Σ. και χωρίς καμία περαιτέρω ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ αλλά ως ενεργό πολιτικοποιημένο άτομο που δεν έγλειψα καμία κατουρημένη ποδιά καμίας παράταξης μπήκα στην μυθική Δουρουτία! Το γεγονός ότι πληρώνουμε ενοίκιο, ότι δεν παίρνουμε τα 1000 ευρώ, ότι έχουμε πλυντήρια μετρημένα στο ένα χέρι της παλάμης για 600 περίπου άτομα, το γεγονός ότι μας κλέβουν οι ιδιώτες των κυλικείων με έκανε να ενεργοποιηθώ και να καλέσω ενοίκους

Ανώνυμος είπε...

της Δόμπολης για να μας ενημερώσουν πως πέτυχαν να μην θέλουν να φύγουν από το πεπαλαιωμένο κτίριο που ζουν. Και πέτυχαν πολλά, δυστυχώς ευτυχώς με συνελεύσεις μαζικές και με πολιτικά πλαίσια που δεν φέρουν αντιφάσεις που φέρουν οι απολιτίκ προτάσεις των συνελεύσεων μας!
Και έκαναν ό,τι έκαναν παραμερίζοντας το σταρχιδισμό αυτών που αποτελούν τα Δ.Σ. δίνοντας όλη την εξουσία στις Γ.Σ.!
ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ!
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ , ΤΟ Μέλλον ανήκει σε μας!
Βασίλης Κυριάκου- Άγνωστος προβοκάτορας-

Ανώνυμος είπε...

Από Όλγα Ελευθεριάδου
Καλό θα είναι, όταν εκφράζουμε απόψεις με απόλυτο τρόπο επικαλούμενοι και την ιδιότητά μας, για την καλύτερη ΕΡΜΗΝΕΙΑ και όχι ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑ των γεγονότων αρχικά, να είμαστε εμείς οι ίδιοι αυτόπτες μάρτυρες. Ακόμη, όταν θίγουμε ιδεολογίες και πρόσωπα απαιτείται η διατύπωση της γνώμης να βασίζεται σε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτήρια και ΑΠΤΑ επιχειρήματα, όχι σε μεμονωμένες προσωπικές και προκατειλημμένες απόψεις. Άλλωστε για αυτό το λόγο υπάρχουν οι συλλογικές διεργασίες, στις οποίες μπορεί καθένας ΕΛΕΥΘΕΡΑ στα πλαίσια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ να προβάλει και να στηρίξει την άποψή του, όπως είναι τα Διοικητικά Συμβούλια και οι Γενικές Συνελεύσεις.
Συμπληρωματικά να αναφέρω πως στην τελευταία γενική συνέλευση, όπου ήμουν παρούσα, στις 25/2/08 ύστερα από πρωτοβουλία μέλους του συλλόγου, έγινε κάλεσμα σε παιδιά από το σύλλογο εστιών της Δόμπολης και αφού δόθηκε χρόνος με τη σύμφωνη γνώμη των παραβρισκόμενων, έγινε μια παράθεση γεγονότων και κατακτήσεων που είχε ο σύλλογος στις εστίες αυτές. Ακολούθησαν ερωτήσεις, τοποθετήσεις για ΟΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕ και συνεχίστηκε η διαδικασία της γενικής συνέλευσης με βάση τη σειρά των θεμάτων.
Κλείνοντας, να υπενθυμίσω πώς την ερχόμενη Δευτέρα 2/3 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση του Φ.Σ.Π.Κ.Ι. Καλείστε όλοι εκεί!

makis είπε...

ολες οι παραταξεις και η πολιτικη της ψηφοθηριας δεν εχουν καμια θεση στο συλλογο των εστιων!!!οποιες και αν ειναι οι βλεψεις τους ας τις ξεχασουν!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΘΙΓΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΠΜΗΝΕΥΕΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΟΝΙΖΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΙΓΕΣΕ ΥΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΑΑΚ?

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ .

ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο ΠΑΡΑΔΙΣΕΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΟΜΠΟΛΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ Η ΙΣΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΙΔΕΑΤΟΥ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΣΤΙΩΝ
ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΑΑΚ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΔΟΥΛΕΨΕ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΣΤΙΕΣ ΔΟΜΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΔΟΜΠΟΛΗ ΑΝΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΟ.Τ0 1/5 ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥΤΗΣ.ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ,ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ.

ΤΩΡΑ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΟΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΑ ΕΝΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΘΙΓΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΝΔΡΟ...

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ BLOG ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ AYTO!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΨΗΤΟ

ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΣΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΝΕΟΥ ΔΣ ΕΣΤΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΚΣ ΕΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΕΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ////ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ..................................................
.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΒΟΝΤΙΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Όλγα Ελευθεριάδου,
Καλημέρα!
Τέτοιες τοποθετήσεις ούτε στην Γενική Συνέλευση!
Θέλω να καταλήξω πως όλοι μας μπορούμε να γράφουμε σε αυτή τη βάση. Εννοώ περίπου του τύπου «μου είπε ένα πουλάκι ότι...», «να το βγάλουν από το μυαλό τους...» και γενικά με τη χρήση πομπώδους φρασεολογίας. Φαίνεται πως αυτά είναι τα μείζονα προβλήματα που μερικοί φοιτητές επιλέγετε να προβάλετε με τόσο ζήλο και με τον συγκεκριμένο τρόπο, χωρίς και πάλι να φροντίζετε να ενημερωθείτε ολοκληρωμένα για τα θέματα που σας απασχολούν ή να έρθετε σε άμεση επαφή με τα άτομα στα οποία στοχεύετε. Αν νομίζετε πως αυτό βοηθάει, είναι αποδεκτό. Έχω βέβαια κάποιες ενστάσεις.

Όσο για αυτά που ανέφερες Βασίλη σχετικά με τις εστίες Δόμπολης, κανένας δεν αρνήθηκε πως τα παιδιά εκεί αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα σχετικά με την υποδομή και συντήρηση των κτιρίων, όπως και άλλα. Μήπως αυτό θα έπρεπε να μας κάνει να προβληματιζόμαστε και να σκεφτόμαστε τρόπους ενίσχυσης; Στην τελική δεν μιλάμε για κάποιους ξένους, αλλά για συναδέλφους και φίλους μας που μένουν εκεί, όπως ανέφερες και εσύ ο ίδιος. Θα ήθελα όμως να ακούσω τις απόψεις και από τα ίδια τα παιδιά. Αν ενδιαφέρονται ας έρθουν σε επόμενη Γ.Σ.. Κανείς δεν το απαγορεύει και σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον οι επιπλέον γνώμες.